Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON SE OGLASIO

Kolakušić o suradnji s HDZ-om ili SDP-om: 'To su igre za malu djecu. To se ne može raditi, to je neprihvatljivo'

Zagreb: Mislav Kolakušić glasovao na parlamentarnim izborima
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
19.04.2024.
u 12:53

Čuo sam se danas s Ćipom, s Penavom, čut ću se i s Marijom Radićem. Problema nema, dogovorili smo koaliciju, poručio je Kolakušić

Čelnik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić nakon izbora nije se javljao, pa su se već počele spominjati i alternative koje bi mogle stranku predstavljati u Saboru, poput Zlatka Hasanbegovića. Unatoč špekulacijama, on je ovog petka za N1 poručio kako ''problema nema''. 

– Čuo sam se danas s Ćipom, s Penavom, čut ću se i s Marijom Radićem. Problema nema, dogovorili smo koaliciju. Ranije smo pristali na koaliciju kako bi se stvorila velika suverenistička opcija. Grmoji sam ranije rekao da ono što oni pričaju nema veze s realnošću. Rekao sam da i dalje tražim jedno prolazno mjesto, a da ćemo osvojiti minimalno deset mandata više. Idemo zajedno, rekao sam, nemojmo rasipati glasove. Ipak se dogodilo da smo išli odvojeno. Da smo išli zajedno, osvojili bismo više – komentirao je ranije dogovore pa se osvrnuo na potencijalnu manjinsku vladu.

– Igre za malu djecu su to. To se ne može raditi, to je neprihvatljivo i izdaja svakog birača. Ako se dogovorimo prije izbora, onda je pošteno, ali je ovo pokvareno. Pravo i pravda neće ići niti s SDP-om niti s HDZ-om. Vidjet ćemo u kojem ćemo klubu biti. Nikada neću podržati vladu HDZ-a i DP-a, nisam izlazio iz pravosuđa da bih podržao kriminalce – komentirao je. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Radovan Dobronić o kršenju izborne šutnje

Komentara 17

MA
marijanaana
13:11 19.04.2024.

Taj ego računa samo na mjesto premijera, sve ostalo je za njega bezvrijedno

Avatar nisam_robot
nisam_robot
13:22 19.04.2024.

Ne mora sa HDZom, može naprimjer još sa marsovcima u koaliciju ili amazonkama naprimjer a i sa atlantoidima ili sitnozubcima ako ne to i delfini bi rado sa njim u koaliciju... Ovaj covjek nije ...

Avatar *Mlečanka
*Mlečanka
14:53 19.04.2024.

u Hrvatskoj su opet pobijedili partizani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije