Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divna gesta

Kolege mu za kraj radnog vijeka poklonila auto: 'Zbog svega i požalim što idem u mirovinu'

Za mirovinu na poklon dobio auto
Foto: ePodravina.hr
1/3
07.06.2024.
u 14:44

Klub Mariška svoje ime dobio je po Mariški Holoubek Funjak, poznatoj koprivničkoj glazbenici mađarskog podrijetla, koja je cijeli svoj život pomagala drugima, svirala s brojnim profesionalnim i amaterskim glazbenicima i poučavala mlade, a svoju najveću popularnost stekla u sastavu „Mariška band“

Zaposlenici koprivničke Udruge Mariška odlučili su kolegi Draganu Stuparu uljepšati mirovinu te su mu tom prilikom poklonili automobil kojim se koristio za vrijeme radnog vijeka.

– Radio sam u Udruzi Mariška 7-8 godina i danas su mi kolegice i kolege priredili zaista izvanredno iznenađenje. Mislim da bolju firmu, da sam birao, nikad ne bi mogao izabrati. Stvarno su dobro društvo, radimo humanitaran posao i zbog svega toga čovjek i požali što ide u mirovinu. No, godine traže svoje – priznao je Dragan ePodravini.

Foto: ePodravina.hr

Dodao je kako se nada da će udruzi moći pomagati iz mirovine, koliko mu zdravlje bude dopuštalo, te je poručio da ih sve nosi u duši i srcu. Automobil ga je dočekao ukrašen vrpcama i balonima u centru Koprivnice, a uljepšao mu je 65. rođendan koji slavi u ponedjeljak.

Klub za starije osobe Mariška neprofitna je i nevladina organizacija, osnovana 12. lipnja 2002. godine i djeluje na području Koprivničko-križevačke županije s ciljem okupljanja starije populacije i osmišljavanja aktivnosti za što kvalitetnije provođenje njihova slobodnog vremena te poduzimanja akcija usmjerenih na rješavanje problema i potreba ove populacije, uvažavajući sve njihove mogućnosti, potrebe i afinitete, navode na svojim mrežnim stranicama.

POVEZANI ČLANCI:

Klub Mariška svoje ime dobio je po Mariški Holoubek Funjak, poznatoj koprivničkoj glazbenici mađarskog podrijetla, koja je cijeli svoj život pomagala drugima, svirala s brojnim profesionalnim i amaterskim glazbenicima i poučavala mlade, a svoju najveću popularnost stekla u sastavu „Mariška band“. Klub je osnovan u čast i sjećanje na legendarnu baku Marišku, koja je svojom energijom i ljubavlju prema životu pokazala kako je i starost životno doba koje se može proživjeti na aktivan i zdrav način.

VIDEO Reprezentacija odlazi u Portugal

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
15:01 07.06.2024.

Neprofitna i nevladina organizacija daruje vozilo...Otkud joj to prometalo?

PV
prcko.vita
11:46 08.06.2024.

Kad pročitate koliko košta zbrinjavanje tako starog automobila ova fora s poklonom je hit. Vjerujem da će i druge kompanije uskoro preći na jeftinije riješavanje automobila koji su svoj radni vijek odslužili. A gospodinu želim dugu i uspješnu penziju, vjerujem da će sa Hrvatskom penzijom uskoro krenuti u putovanja oko svijeta na raznim mega jahtama i kruzerima, kao što je to i uobičajno kod ljudi koji svoju mirovinu zasluže u bogatoj EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije