II. D razred

Kolege ubijenog učenika (16) oprostile se dirljivim riječima: 'Više neće biti tvoje poruke, čuvaj nas od gore..'

Ploče: Policijski očevid na mjestu gdje je u pucnjavi ubijen maloljetnik
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/7
26.03.2022.
u 22:11

Ne nastavljamo bez tebe, tu si, s nama i bit ćeš svakog dana na svom mjestu – srednji red, predzadnja klupa, poručili su

Cijela Hrvatska, ali posebno Ploče, šokirani su stravičnim ubojstvima 16-godišnjeg mladića, učenika Srednje škole u Pločama, te 52-godišnjeg hrvatskog branitelja Mitra Radulovića, koja su se dogodila u petak oko 8 sati ujutro. Uhićena je osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvima, a policija je potvrdila da je riječ o bratu Mitra Radulovića.

Kolege 16-godišnjeg učenika, učenici II. D razreda, dirljivo su se oprostile od njega na društvenim mrežama. U tih nekoliko biranih rečenica rekli su sve o svom kolegi i prijatelju poručivši mu "Čuvaj nas od gore Albanezi naš". 

"Bog nam je uzeo još jednog anđela", shvatili bismo težinu, ali nikad nismo slutili da bi mogao uzeti jednog našeg, najneiskvarenijeg, onog s najsmješnijim forama, onog bez koga je naš 2.d nula… Onog koji se ne rađa dvaput.

Više neće biti tvoje poruke da si krenuo u školu, više neće biti onog tvog: "Oprostite što kasnim", ali čekat ćemo i nadati se da ćeš opet s osmijehom od uha do uha ući kroz vrata, sjesti u svoju klupu te smišljati s nama kako odgoditi još jedan test u stilu "drugog de".

Video - Osumnjičenog za ubojstvo brata i maloljetnika u Pločama doveli su na ispitivanje

 

Ne nastavljamo bez tebe, tu si, s nama i bit ćeš svakog dana na svom mjestu – srednji red, predzadnja klupa.

Nedostajat će nam sat biologije s tobom, nedostajat ćeš nam za partiju ping ponga, pogađanje države, za namještanje platna i kablova. Nedostajat će nam da još jednom otpuhneš u svom stilu na sve to, ali na kraju ipak odradiš jer bio si onaj što je uvijek spreman pomoći, poslušati, bio si omiljeni. Čuvaj nas od gore, Albanezi naš, i budi nam potpora dok budemo ispravljali biologiju umjesto tebe.

Zauvijek u mislima s nama, voli te tvoj drugi d", napisali su, a prenosi Dubrovački vjesnik

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
00:03 27.03.2022.

Tuzno, pretuzno.

NO
nogogaz
06:49 27.03.2022.

Reško, pretežko! Ali ove izbjeglice i migranti....tko ce nas cuvat? RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije