DEBATA NA HTV-U

Rezultati ankete: Čitateljima je Kolinda Grabar-Kitarović bila bolja od Milanovića

Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na HRT-u
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
03.01.2020.
u 12:43

Od 102 tisuće glasova, njih 51 posto smatra kako je u drugoj debati bolja bila Kolinda Grabar-Kitarović, a njih 49 posto misli da je to bio Zoran Milanović

Za razliku od prijašnjeg sučeljavanja na RTL-u kada je na čitatelje bolji dojam ostavio Zoran Milanović, u jučerašnjoj debati čitateljima se više svidio nastup aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Iako je nakon debate prvo Milanović bio u vodstvu.

Od 102 tisuće glasova, koliko ih je bilo nešto prije 13 sati kada je pisan ovaj tekst, njih 51 posto u našoj online anketi smatra kako je u drugoj debati bolja bila Kolinda Grabar-Kitarović, a njih 49 posto misli da je to bio Zoran Milanović. No, njezina prednost iz minute u minutu se povećava.

– Predsjednica je ovaj put puno bolja nego na RTL-u, a Zokija gledati i slušati teško pada. Nadam se da će nakon nedjelje iz medijskog prostora nestati. Čim ga se vidi negativna energija svugdje oko njega. Bilo bi jako loše da nas takav tip predstavlja. Išli bi u izolaciju... – jedan je od komentara naših čitatelja.

– Kolinda je bila bolja na debati, a završna riječ joj je odlična – smatra drugi.

– Možemo se prepucavati, ali u dva sata nismo čuli niti "P" od programa, samo pljuvanje – zaključuje pak treći.

– Milanović ponovno intelektualno superiorniji, precizniji i jednostavno bolji – komentar je čitatelja na koji je bolji dojam ostavio Zoran Milanović.

>>Anketa nije imala reprezentativni uzorak ispitanika i bila je isključivo informativnog karaktera 

VIDEO Sukob Zorana Milanovića i predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara

Komentara 6

VA
vadis
17:12 03.01.2020.

Zamislite umjesto kamatne stope od 14% Kolinda je placala 4%, zar to nije korupcija? To je bilo za vrijeme Domovinskog rata. Jedni ginu a drugi se bogate. Zoran Milanovic je sposobniji i posteniji politicar od korumpirane Kolinde. Zoki ce biti predsjednik RH.

OO
oo8787
12:54 03.01.2020.

Kolinda je bolja od njega nekoliko puta, nadam se da će pobijediti.

VE
veramarincic
13:11 03.01.2020.

jedna i jedina ... KOLINDA <3 SADAŠNJA I BUDUĆA PREDSJEDNICA jedina koja to zaslužuje i koja nas predstavlja u najboljem svijetlu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije