Vozač zaspao?

Kombi sletio s autoceste i prevrnuo se. Poginuo muškarac

08.06.2013.
u 12:08

Kombi je nastavio put po travnatoj kosini i tako je vozio oko stotinjak metara, nakon čega je sletio u odvodni kanal i prevrnuo se nekoliko puta.

U slijetanju kombi vozila talijanskih registarskih oznaka u subotu oko 6.30 sati na A3 između Okučana i Nove Gradiške poginuo je jedan muškarac (50), jedan je teško, a dvojica su lakše ozlijeđeni. Neslužbeno se doznaje da se radi od državljanima BiH koji su najvjerojatnije išli kući na vikend s rada u Italiji. Kada su prošli skretanje za Okučane, nakon kilometar i pol u smjeru Slavonskog Broda na jednom blagom zavoju u lijevo vozač (57) je najvjerojatnije zaspao.

Kombi je nastavio put po travnatoj kosini i tako je vozio oko stotinjak metara, nakon čega je sletio u odvodni kanal i prevrnuo se nekoliko puta. Jedan muškarac ispao je iz prevrnutog vozila i na mjestu preminuo, a još trojica muškaraca su ozlijeđena.

Očevid je na mjestu nesreće uz prometne policajce PU Brodsko-posavske obavila Mirela Šmital, v.d. Županijskog državnog odvjetnika.

- Što je bio razlog slijetanja vozila utvrditi ćemo nakon što obavimo razgovor s ostalim putnicima u vozilu. Muškarcu koji je poginuo utvrdili smo identitet, ali još nismo državljanstvo - rekla je Mirela Šmital.

Promet na tom dijelu autoceste nije bio u prekidu, ali se odvijao usporeno.

>>Sedamdesetpetogodišnjak prevrnuo automobil na krov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije