najavljena daljnja ekspanzija

Konzum u širenje maloprodajne mreže ulaže 25 milijuna eura

Supetar: U poslovnoj zoni Žedno Draga otvoren Super Konzum
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
30.03.2023.
u 15:55

- Ulaganja u širenje i modernizaciju naše mreže koja planiramo ove godine, a čije je ukupna vrijednost 25 milijuna eura, još su jedna od potvrda naše pozicije tržišnog lidera - izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik uprave Konzuma i izvršni direktor za maloprodaju Fortenova grupe

Današnjim otvorenjem novog Super Konzuma u Križevcima, iz tog su trgovačkog lanca najavili daljnju ekspanziju maloprodajne mreže u Hrvatskoj u kojoj je sad već više od 600 trgovina. Samo od početka 2023. otvoreno je sedam trgovina, a do kraja godine u planu je još 15 u potpunosti novih prodavaonica i 10 preuređenih, poručili su, ističući kako u ovoj godini Konzum ulaže čak 25 milijuna eura u širenje i modernizaciju maloprodajne mreže, a osim što je novim investicijama povećao svoju prisutnost u cijeloj zemlji, za potrebe redovnog poslovanja novootvorenih prodavaonica zaposleno je i 49 novih radnika.

- Otvorenjem Super Konzuma u Križevcima nastavljamo sa strateškim pristupom razvoju naše maloprodajne mreže u Hrvatskoj koji se temelji na snažnoj lokalnoj prisutnosti i dostupnosti prodajnih mjesta, baš kao i na velikom izboru  proizvoda prvenstveno domaćih, ali i stranih proizvođača. Da smo na dobrom putu potvrđuje više od 500.000 kupaca dnevno koji nas smatraju svojim prvim izborom. Ulaganja u širenje i modernizaciju naše mreže koja planiramo ove godine, a čije je ukupna vrijednost 25 milijuna eura, još su jedna od potvrda naše pozicije tržišnog lidera - izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik uprave Konzuma i izvršni direktor za maloprodaju Fortenova grupe. 

VIDEO Jedan od 10 najtraženijih poslova nitko ne želi raditi: 'Svi misle da mogu, ali to nije tako'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije