analizirali mogućnosti

Kosovo uvodi sankcije Rusiji?

kosovo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.09.2014.
u 14:30

Poduzeli smo sve mjere i zakonske pripreme i ostaje samo vladi da stavi na snagu tu odluku - pojasnio je Džemaj.

Prištinki dnevnik Ekspres, pozivajući se na savjetnika kosovskog ministra vanjskih poslova Basmira Džemaja, najavljuje mogućnost uvođenja sankcija Rusiji.

Savjetnik je rekao kako su "vlada i ministarstvo koordinirali i analizirali mogućnosti uvođenja sankcija protiv Rusije kao što su to učinili naši partneri SAD i EU".

- Poduzeli smo sve mjere i zakonske pripreme i ostaje samo vladi da stavi na snagu tu odluku - pojasnio je Džemaj.

>>Dačić: Srbija neće potpisati mirovni sporazum s Kosovom

Komentara 50

IS
istinaisamoistina
15:43 12.09.2014.

e ovo je sad ozbiljna stvar!!!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:48 12.09.2014.

Kada citam ove bedastoce kako kolonija (protektorat) s populacijom jedne ulice u Moskvi, uvodi "sankcije" Rusiji jer su im to naredili kolonijalni gospodari koji su ih stvorili tako sto su napravili identicnu stvar za koju sada Rusiju optuzuju, moram priznati da je dubina ispiranja mozga dosla do samo dna. Svakim danom uvidjam sve vise i vise koliko je lijepa Svicarska, koja se pametnom politikom izolirala od ovakvog ludila.

Avatar abcd
abcd
15:48 12.09.2014.

Hoce li Obama zatraziti od Burundija i Surinama da isto uvedu sankcije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije