Analiza saslušanja

Kovačević šutnju prekinuo nakon optužnice!?

08.10.2022.
u 13:06

Kovačević bi profitirao od svjedočenja ako on govori istinu, a ne Ćorić i Plenković, te ako je njegova analiza točna da je potpisivanje memoranduma bila odlična korporativna odluka, ali loša s gledišta strateških interesa države.

Komentara 13

KO
koraknaprijed
10:30 10.10.2022.

Ako se već radi o zaustavljanju korupcije,nije li bilo pametno od Profesora Peruče da upita Kovačevića,ODAKLE VAM TA SVA IMOVINA?

DU
Deleted user
13:58 08.10.2022.

Grmoja vodi vijece, Ahmetovic, Oreskovic...to vec sugerira na rezultat jednak cistoj nuli. Nema tu supstance, deriviraju se novinski clanci losih novina i tjednika.

KO
koraknaprijed
13:16 08.10.2022.

Antikorupcijska komisija sa predsjednikom Profesorom Peručom u svoje ispitivanju optuženog lopova Kovačevića,koji ima dokazanu imovinu 15 miliona kuna veću od zarade,nije postavilo niti jedno pitanje u vezi tog raskoraka plaće i imovine. Pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?