imovina

Kraljica otpada Barbara Bešenić ima kuću i u Selnici!

\'06.05.2011., Selnica, Varazdinske Toplice, Vila Barbare Besenici u mjestu Selnica nedaleko Varazdinskih Toplica Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
07.05.2011.
u 13:00

Nije lijepo kako se ponijela prema ljudima koji su radili za nju. Ljudima je teško kad im ne daš jednu plaću, a kako im ne bi bilo kad po nekoliko mjeseci ne dobiju ni kune, kaže Barbarin šogor Gabrijel Bešenić.

Barbara Bešenić ima još jednu kuću u zaseoku Selnici kod Varaždinskih Toplica, iznad autoceste Varaždin – Zagreb. Riječ je nekretnini koju je po ocu naslijedio njezin pokojni suprug. U početku malena vikendica nekoliko je puta dograđivana. Potvrdio nam je to i susjed Barbare Bešenić Josip Vlahinja.

– U početku je to bila mala kuća, klijet. Dograđivali su je u dva ili tri navrata, tako da se sada proteže i više od 20 metara u dužinu. Ne znam kako je uređen interijer, nikada nisam bio u njihovoj kući – otkrio je J. Vlahinja.

U susjednoj kući živi Barbarin šogor, brat njezina pokojnog supruga.

– Nije lijepo kako se ponijela prema ljudima koji su radili za nju. Ljudima je teško kad im ne daš jednu plaću, a kako im ne bi bilo kad po nekoliko mjeseci ne dobiju ni kune. Za dvorac u Kalničkoj Kapeli nisam znao sve dok ga nisam vidio u Večernjem listu – rekao nam je Gabrijel Bešenić, koji sa šogoricom nije bio u pretjerano dobrim odnosima.

– Rijetko smo se viđali, još rjeđe pričali. Nije cijelo vrijeme živjela u Selnici. Znala je doći na nekoliko dana, pa je ponovno ne bi bilo i po mjesec dana.

Posljednji put u Selnici susjedi su je vidjeli neposredno uoči uhićenja:

– Bila je ovdje dva dana prije. Nisam ni znao da je uhićena dok me prijatelj nije pitao hoću li ići posjetiti susjedu u Remetinec. Prvo sam mislio na ovaj tu naš Remetinec (mjesto blizu Novog Marofa, nap. a.). A kad tamo, susjeda mi završila u zatvoru – ispričao je J. Vlahinja, potvrdivši nam kako su se često ispred kuće znali skupljati skupocjeni automobili.

– Ali ne znam čiji su bili. Znao sam u prolazu vidjeti te ljude, ali nikoga od njih nisam prepoznao.

Malo dalje od kuće je i parcela u vlasništvu Barbare Bešenić.

– Tu je nekad bila kuća, a kada je to Barbara kupila, srušila ju je i ostali su samo temelji. Valjda planira i ovdje nešto graditi – zaključio je J. Vlahinja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije