KAZINI LJUDI

Kreće promjena na HTV-u: Miču Brunu Kovačevića, dolaze nove urednice, o jednoj se skoro ništa ne zna

12.03.2022.
u 09:55

I, kako doznajemo, umjesto Brune Kovačevića novi glavni urednik sva četiri HTV-ova programa trebala bi postati Rahela Štefanović, voditeljica projekta “Škola na Trećem”. A HRT-ov bi web i multimediju, nakon Andree Arežine Grgičević, kao nova glavna urednica trebala voditi, kako smo mogli čuti, “izvjesna Ivana Božanić”.

Komentara 29

PA
Pahor
11:12 12.03.2022.

Radmanovi pioniri i jugoslaveni i dalje vladaju televizijom. Dok se to ne rascisti, nista od programa

Avatar zajutrak
zajutrak
10:13 12.03.2022.

HTV je jako opterećen udovoljavanju tzv lijevim , onima čiji su i sami ostaci, još od Milanovića koji je 40 urednika smijenio u 48 sati... Vrijeme je da dođu nove, suvremenije i pametnije snage .

GA
Gargamel
14:56 12.03.2022.

HRT, TV kuća koja je najlošija u regiji. Nema ništa novog, reprize starih filmova, serije koje su ništavne, voditelji prepuni sebe narcisoidni tipovi, osim možda dvoje troje koji prolaze, sponzoruše na svakom koraku i td. i td. Uredno se plačača pretplata koja se troši bez veze. Ima 4 programa, im sportski kanal na kojem su uglavnom reprize starih utakmica, za prenose uživo domače prve lige navodno nema novaca i još mnogo toga. Važno je da su prenosi kojekakvih otvorenja, misa i reklama sponzora obavezni. Zbilja jadna TV kuća. Najbolje da si kanale kodirate pa tko želi gledati neka plati i ukinuti pretplatu, pošto je ovo sve više komercijalna TV kuća. Neka se financiraju iz tih reklama koje traju u nedogled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?