Status na FB profilu

Kreirali fejs profil napadača: 'Ubit će me. Uskoro ću biti s bratom'

FB profil Carnajev
screenshot/Facebook
20.04.2013.
u 15:53

Obzirom da je na tom profilu posljednja zabilježena aktivnost bila jučer, a mladić se skrivao u čamcu u lošem stanju, poprilično oslabljen zbog velikog gubitka krvi, vjeorjatno se radi o lažnom profilu ovog čečenskog studenta

"Ubit će me. Uskoro ću biti s bratom Tamerlenom." Status je to koji je jučer napisan na Facebook profilu  Džohara Carnajeva, a koji je dosad "podijelilo " preko 500 korisnika  ove društvene mreže.

Je li to napisao sam Džohar ili se radi o jednom od "lažnih" profila zasad ostaje nerazriješeno. Sam profil kreiran je 4. srpnja 2012, na jedan od najvećih američkih praznika - Dan nezavisnosti, zbog čega većina korisnika u komentarima zaključuje da je riječ o lažnom profilu. 

Obzirom da je na tom profilu posljednja zabilježena aktivnost bila jučer, a mladić se skrivao u čamcu u lošem stanju, poprilično oslabljen zbog velikog gubitka krvi, ostaje velika mogućnost da je netko hakirao profil ovog čečenskog studenta.

Status dosad ima preko 995 komentara. Neki pišu kako će ga stići Božja kazna i da će mu Bog suditi za ubojstva nevinih osoba, neki se pitaju  je li to zaista njegov profil, a neki korisnici su mu uputili i riječi podrške uz tužne "smajliće".

>>Sve o bombaškom napadu na Bostonskom maratonu čitajte u našem specijalu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije