Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNE VIJESTI I PROPAGANDA

Kremlj u hibridnom ratu s Hrvatskom: Otkriven prvi ruski portal za dezinformiranje Hrvata

05.05.2024.
u 20:39

Portal ne proizvodi sadržaj, već se on kopira iz tri izvora: s Telegrama, ruskih novinskih agencija, ali i vijesti s domaćih ili EU stranica koje su kritične prema 'Zapadu'.

Komentara 74

EJ
ejStef
20:57 05.05.2024.

Ma dovoljno je pogledati vlasnike medija, pa se može zaključiti "čiji" je koji. Dodajmo na to razna kulturna društva, udruge i slične, pa znamo tko i kako najviše utječe na javno mišljenje... Puno se tu raznih saveza slaže, a često im je zajedničko samo kontra potezima vlade ili slabljenje Hrvatske.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:56 05.05.2024.

Pa bar mi imamo iskustva sa hibridnim ratom protiv nas iz komšiluka. I uvijek i neki naši nasjedaju to vidimo svaki dan.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
21:21 05.05.2024.

Tko nije bio pod ruskom čizmom, nezna kako okrutni I lažljivi I podli mogu biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije