U ČAST BRANITELJIMA

Krenula biciklisitčka karavna Vukovar - Ljubljana

19. biciklistička karavana “Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana”
Branimir Bradarić
22.06.2023.
u 14:53

Prva etapa karavane je od Vukovara do Đurđevca, druga je od Đurđevca do Samobora, a treća od Samobora do Ljubljane.

Jutros je iz središta Vukovara krenula biciklistička karavana pod nazivom “Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana”. Ovo je 19. biciklistička karavana koju i ove godine organizira Hrvatsko društvo Ljubljana, a koja je posvećena svim poginulim braniteljima. Riječ je o biciklističkoj karavani koja se vozi u tri etape i dugačka je 500 kilometara.  

Prva etapa karavane je od Vukovara do Đurđevca, druga je od Đurđevca do Samobora, a treća od Samobora do Ljubljane. Karavana kao i svake godine tradicionalno započinje u Vukovaru koji je grad simbol otpora ali i gradu gdje se odaje počast svim hrvatskim braniteljima.

– U ovogodišnjoj karavani sudjeluje 30 biciklista s pratnjom. Cilj karavane je povezati ne samo dva grada heroja nego i dva naroda – rekao je inicijator i voditelj karavane Milan Pavelić.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Policija poziva ljude da izbjegavaju to područje, a hitne službe su na terenu.Policija poziva ljude da izbjegavaju to područje, a hitne službe su na terenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije