Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešimir Macan:

'Karamarko i Petrov poduprijet će Oreškovićeve prijedloge, a kasnije će obrati vrhnje'

krešimir macan
Foto: N1 screenshot
24.12.2015.
u 22:52

Ni Tomislav Karamarko ni Božo Petrov nisu upućeni u ekonomiju pa će im Orešković itekako dobro doći, smatra Macan

Gostujući u emisiji 'Pressing' na N1 televiziji komunikacijski stručnjaci Krešimir Macan i Mario Petrović iznijeli su svoja mišljenja o mandataru Tihomiru Oreškoviću.

- Mi 20 godina pričamo da želimo stručnjake, i onda dobijemo nekoga tko je svjetski kalibar, i odjednom krenu objede, barem ono što smo do sada mogli vidjeti. Moje je mišljenje krajnje pozitivno u ovoj situaciji, sasvim je svejedno tko je sastavio vladu, bitno mi je da je na čelu osoba koja bi mogla ostvariti neke rezultate- kazao je Mario Petrović, direktor MPR-a.

-Mislim da će gospodin Karamarko i Petrov na prijedloge gospodina Oreškovića reći "Da, da, nastavite!, a poslije će obrati vrhnje"- kazao je Krešimir Macan iz Manjgure navodeći da ni Tomislav Karamarko ni Božo Petrov nisu toliko upućeni u ekonomiju pa će im Orešković itekako dobro doći. 

Petrović je kazao i da si most nije smio dopustiti nove parlamentarne izbore zbog čega su pristali na suradnju s Domoljubnom koalicijom i formiranje Vlade. 

-Krenuli su iz jedne komforne pozicije moralnog pobjednika, i došli smo do toga da su svu negativnu percepciju javnosti privukli na sebe. Bili su svjesni da moraju formirati vladu i dokazati da su sposobni promijeniti neke stvar- kazao je Petrović i dodao da će se članovi Mosta truditi da Orešković provede reforme

Karamarkove nastupe u kampanji Petrović je okarakterizirao kao jako loše. -Ono što je HDZ radio unutar kampanje je za udžbenike "kako ne raditi kampanje"- naglasio je. 

Što se tiče budućih Oreškovićevih javnih nastupa i Macan i Petrović složili su se da novi mandatar u prvim nastupima javnosti uputi poruku da je motiviran za poziciju premijera i da je na toj poziciji zbog građana, a ne zbog neke političke opcije.

>>'Orešković bi bio potpredsjednik Vlade ili ministar da smo pobijedili apsolutnom većinom'

>>''Orešković ili ne poznaje dobro situaciju ili je davno pripreman za ovu ulogu''

Komentara 124

BA
ban1903
23:51 24.12.2015.

Ljevici ne pašu ni naznake uspjeha desnice... Želim svu sreću novome premijeru... Svaka čast na odabiru... Gori od lažova Nulanovića ne može biti...

TO
torcidaš
00:17 25.12.2015.

Neuki i ostrasceni Yugo nostalgičar, propagandista zlo komunisticke partije.

Avatar delminium
delminium
23:17 24.12.2015.

macan je nista, upravo je velicina tomislava i boze da pravom daju ekonomiju u ruke,,,, pa sjetite se da je nulanovic u svojoj vladi to dao jednom brčiću koji nije znao postotak izracunat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije