gaf tjedna

Kriminalac, bjegunac i demagog Zdravko Mamić opet po tko zna koju put uhvaćen u laži

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/3
05.03.2023.
u 08:23

Slijedim vas, pratim vas, ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama - govori Mamić na snimci.

Pravomoćno osuđeni kriminalac i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić opet je po tko zna koji putu uhvaćen u laži nakon što je isto tako po tko zna koji put odigrao predstavu za hrvatsku javnost. Mamić je naime početkom veljače izjavio da se povlači iz borbe za vlast u Dinamu, koja u tom klubu već neko vrijeme traje rekavši između ostalog da je napisao oproštajno pismo.

- Imam u svojem mobitelu par mjeseci napisan oproštaj i posljednje zbogom Dinamu. Ja sam završena priča. Nikakva demagogija. Dao sam što sam mogao. I sad kad hoću, ne mogu dati ono što mogu. Nek' se sami bore za sebe - izjavio je tada demagog svih demagoga Mamić.

 

A da je opet lagao i bio demagog potvrdila je audio snimka koja je došla u javnost ovih dana, a na kojoj se čuje kako Mamić poziva svoje prijatelje da mu pomognu da ugura njemu odane povjerenike u Skupštinu Dinama. Naravno uz njegovu novčanu stimulaciju. 

-  Pokrenite sve svoje prijatelje, bližnje, rođake diljem Hrvatske, gdje god ih imate. Pošaljite im listu što im sve treba da bi bili članovi Dinama. Pošaljite im da to ispune. Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja .Onda ćemo ih u datom trenutku tamo od ponedjeljka pa nadalje upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od 1 do 5. Ja mislim da trebamo ići na pet, četiri su nam visoko, a petog bismo još dodali i gurnut ćemo sve do njega. 

Evo, to je moj doprinos zasad. Slijedim vas, pratim vas, ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama - govori Mamić među ostalim na snimci koja raskrinkava njegov plan da ipak i dalje ima pod kontrolom Dinamo i koja dokazuje da je što god on javno kaže, da ga parafraziramo, čista demagogija.  

 

Ključne riječi

Komentara 43

DO
domagoj1492
11:45 05.03.2023.

Nevjerojatno koliko pljuju po ovom čovjeku. Doprinos mu je nemjerljivo veći nego šteta koju je napravio, ali ne, nema šanse da se bilo šta nepristrano i maligno prikaže.

Avatar crni_karton
crni_karton
09:41 05.03.2023.

A tko normalan ne bi bjezao od takvog "pravosudja" kad sudce koji su te osudili ceka sudski proces za... korupciju! Ali presuda ostaje! A ovi novinarcici se natjecu tko vise bljuvotina o Mamicu moze objaviti! I za ovakve stvari se vjerojatno dobija honorar! Prepisano i objavljeno barem 100 puta!

ST
stomiovotreba
10:09 05.03.2023.

Pa zar je lopovu neko povjerovao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije