OBRAČUN U ŠIBENIKU

Krvavi sukob: Muškarac više puta ubo nožem mladića u trbuh i prsa

izboden
Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.04.2010.
u 19:16

Mladić (29), inače zaštitar, sukobio se sa Šibenčaninom (46) te ga udario u glavu nakon čega ga je on više puta ubo nožem u trbuh i prsa.

ŠIBENIK - Šibenčanin J.G. (29) je dobio ozlijede opasne po život nakon svađe i fizičkog obračuna u kafiću Pajser u Šibeniku. Prema riječima očevidaca, ozlijeđeni mladić, inače zaštitar, sukobio se sa Šibenčaninom S.P. (46) kojega poznaje od ranije, te ga je udario šakom u glavu. Nakon toga je stariji muškarac izvadio nož i ubo ga više puta u trbuh i prsa.

Policija i dalje istražuje okolnosti ovog događaja, te ističe kako su se u Ulici S. Radića bb na Baldekinu, "iz za sada nepoznatog razloga, verbalno i tjelesno sukobili 29-godišnji i 46-godišnji muškarac iz Šibenika, kojom prilikom je 46-godišnjak mlađem muškarcu nanio teške tjelesne ozljede opasne za život".

Komentara 1

BO
bourne
19:54 24.04.2010.

Kafić Pajser- fino ime. Tamo je nož u trbuh dodatak uz kavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije