izbori 2011.

Kutinski DC nezadovoljan koaliranjem s HDZ-om

vesna škare ožbolt, danijel kasap, hdz (1)
Danijel Kasap/PIXSELL
23.11.2011.
u 14:04

Gradska organizacija DC-a Kutina nezadovoljna je odlukom svoje predsjednice Vesne Škare Ožbolt o koaliranju s HDZ-om na idućim izborima

Kritiku postupka šefice stranke Vesne Škare Ožbolt, koja se nalazi na listi HDZ-a, predsjednik GO DC-a Đuro Petrinec te zamjenik predsjednice županijske organizacije DC-a Sakib Dupanović danas su izrekli javno.

Iako u kutinskom Gradskom vijeću DC koalira s oporbenim strankama SDP-om, HNS-om te HSP-om dr. Ante Starčević, svoj glas na idućim izborima odlučili su dati kutinskom gradonačelniku Davoru Žmegaču, prvom na listi HSLS-a za VI. izbornu jedinicu.

– Da je netko iz Kutine među prvih pet na listi Kukuriku koalicije, naš bi glas išao njima. U Saboru se ime Kutine nije čulo od dana kada je naš zastupnik bio pokojni Janko Bobetko, to je sramota – rekao je Đuro Petrinec.

– Na listama HDZ-a i SDP-a nema Kutinčana. Za HDZ smo to i očekivali, ali Kukuriku koalicija s kojom dobro surađujemo iznenadila nas je odabirom kandidata u našoj izbornoj jedinici, jer smo očekivali bar jednog Kutinčana visoko na listi. Samo onaj tko je iz naše sredine najbolje zna koje su naše potrebe i problemi. Kutina zaslužuje da ima saborskog zastupnika i mi smo kao Kutinčani odlučili podržati Davora Žmegača, člana HSLS-a i prvog na listi za VI. izbornu jedinicu, rekli su DC-ovci koji, kako kažu, misle lokalno.

Ključne riječi

Komentara 9

EL
elfenomeno77
15:21 23.11.2011.

Kukuriku koaliciji nakon izbora ostati ce samo kuku:)

PR
propalica
15:28 23.11.2011.

a hadezeju će ostat samo rešetke...

OB
-obrisani-
14:52 23.11.2011.

Ovako stoji uputa za moje ukućane u mojoj kući : Dana 4.12 obvezno ići na glasovanje Tko glasa za HDZ neka potraži stan kod J.Kosor ( Ravnice Zagreb ) Može glasati i za Cigu Migu samo ne za HDZ Uvjerenje ,kao dokaz ZA KOGA biti će – snimak Glasačkog listića mobitelom ! Moja Demokracija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije