KAOS PRIJE VIKENDA

Lančani sudar na zagrebačkoj obilaznici: Stvorile se ogromne gužve, kolona duga nekoliko kilometra

Foto: HAK
1/3
Autori: vecernji.hr, Hina
14.06.2024.
u 08:21

Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi, osobito na autocestama, gdje se vozi dvosmjerno, jednom stranom kolnika ili po dva sužena prometna traka te na gradskim prometnicama i obilaznicama, upozorava ovog petka HAK.

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici na kraku čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine, upozoravaju u petak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK). Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi, osobito na autocestama, gdje se vozi dvosmjerno, jednom stranom kolnika ili po dva sužena prometna traka te na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je dojava o nesreći stigla oko 6.45 sati, a sudarila su se četiri vozila. Ozlijeđenih nema, potvrdila nam je PU zagrebačka, te je nastala tek materijalna šteta. 

Kolona je na autocesti A2 Zagreb-Macelj, na čvoru Zagreb zapad, dugačka čak četiri kilometra, izvještavaju iz HAK-a u jutarnjim satima. Uz to, i u kod Splita su gužve - vozi se usporeno i na prilazima Splitu na Jadranskoj magistrali iz smjera Kaštela i Podstrane. 

''Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi, osobito na autocestama, gdje se vozi dvosmjerno, jednom stranom kolnika ili po dva sužena prometna traka te na gradskim prometnicama i obilaznicama'', upozorava HAK.

Magla smanjuje vidljivost ponegdje u unutrašnjosti. Zbog pada carinskog sustava u prekidu je teretni promet na graničnom prijelazu Maljevac.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Iskočila betonska ploča iz tramvajskih tračnica na Aveniji Dubrava

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije