Prijevara

Lažni inspektor po Metkoviću naplaćivao nepostojeće takse

'otvoreno....zagreb...........29.03.2005. ilustracija za novac , hr kune foto: IGOR KRALJ'
Igor Kralj/Pixsell
14.03.2012.
u 10:06

Tražio je 50 kuna uz obrazloženje da je to taksa za nadzor nad poslovnom dokumentacijom

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 25-godišnjak od listopada 2011. do veljače 2012. u nekoliko navrata, lažno se predstavivši kao inspektor rada Državnog inspektorata, od djelatnika više trgovina na području Metkovića tražio 50 kuna uz obrazloženje da je to taksa za nadzor nad poslovnom dokumentacijom, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.

Zbog lažnog predstavljanja osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu

Komentara 2

BA
balic
12:56 14.03.2012.

hahaha ,nezaposlen covjek si sam naso poso..... hahaha opet se dokazujemo koji naivci smo,e meni sigurno nebi ni lipe izvuko iz djepa.... Umjesto da se uvjere telefonatom u istinitost kod drzavnog inspektorata ovaj ih siso ko ovce....

UT
utvara73
14:36 14.03.2012.

Puno je takvih iz Metkovića, Ljubuškog, i da sad ne nabrajam ekipu iz "srca hrvatske" došlo u Zagreb i ostale velike gradove pljačkati na razne načine a da ne govorim o diplomama, sve to donešeno ratnim vihorom kao smeće poslije poplave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije