ICEHOTEL 365

Legendarni švedski ledeni hotel po prvi put će biti otvoren cijele godine

ICEHOTEL 365
Foto: ICEHOTEL 365
09.12.2016.
u 08:19

Dijelovi hotela, koji se nalazi 200 kilometara sjeverno od Arktičkog kruga u Jukkasjärviju, i dalje će biti topljeni i ponovno izgrađivani kao dosad

Švedski ICEHOTEL bio je prvi hotel izrađen u potpunosti od snijega i leda kada je otvoren 1989. godine. 

Sada, 27 godina nakon što je svake godine bio ponovno izgrađivan, ICEHOTEL 365 bit će prvi smrznuti hotel koji će ostati otvoren cijele godine, piše CNN. Zahvaljujući rashladnoj tehnologiji na solarni pogon gosti će i na suncu moći uživati u dijelovima legendarnog hotela, koji uključuje bar, umjetničku galeriju i 10 luksuznih apartmana.

Dijelovi hotela, koji se nalazi 200 kilometara sjeverno od Arktičkog kruga u Jukkasjärviju, i dalje će biti topljeni i ponovno izgrađivani kao dosad.

>> U hotelu od leda protupožarni alarmi?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije