zastupnik laburista

Lesar komentirao slučaj Zračne luke: Skoro sam rekao 'zaje..o'

Dragutin Lesar (1)
Patrik Macek/PIXSELL
03.07.2013.
u 15:20

– Ako postoji zamka u ugovoru koji je netko uime RH potpisao, zašto ga sada Hrvatska ne može raskinuti i otjerati onoga koji je počeo, skoro sam rekao zaje..o – rekao je Lesar.

Dragutin Lesar u Saboru je komentirao i slučaj Zračne luke Zagreb za koju je strani investitor dobio koncesiju, ali da bi je platio, hrvatska mu država treba dati jamstvo za kredit.

– Što je sada? Postoji li nekakva caka u ugovoru da ga ne možemo raskinuti? Ja ugovor nisam vidio, on je proglašen tajnom. Pa ako postoji zamka u ugovoru koji je netko uime RH potpisao, zašto ga sada Hrvatska ne može raskinuti i otjerati onoga koji je počeo, skoro sam rekao zaje..o. Oprostite, netko je za to odgovoran. A ako takvog štikleca u ugovoru nema, raskinite ugovor. Vrlo jednostavno. U čemu je problem? Ovo jamstvo ulazi u dug države. To valjda svi znamo – kazao je Lesar. 

>> Njemački investitor: Što znači ABC? Anything but Croatia...  

>> Karamarko: Lex Perković nije smio biti donesen!

Komentara 1

RA
rabitus1
08:55 02.01.2014.

mogla bi neka hrvatska firma na isti način dobit koncesiju , neka joj da hrvatska država jamstvo za kredit i neka gradi i sve je hrvatsko a ovako će neki stranac ,neka strana lopina maznut lovu,tako će na kraju biti . i tko će za to odgovarat MILANOVIĆ kao Sanader ili Kenedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije