BESKRAJAN VRTLOG NASILJA

Je li Zapad zaboravio Libiju: Nema mira još od svrgavanja al-Gaddafija

Libija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.09.2022.
u 20:35

U mediteranskoj zemlji na sjeveru Afrike bogatoj naftom i plinom nema mira još od svrgavanja Moamara al-Gaddafija 2011. godine

Ključne riječi

Komentara 30

TE
Teig1
21:28 07.09.2022.

Napasti jednu zemlju bez odluke vijeća sigurnosti liči ma najgori barbarizam, čak.napadnuti od tkz. zapadne demokracije.

DU
Deleted user
21:34 07.09.2022.

Zapad posije kaos i onda se makne. Tako je bilo i u Iraku, Libiji, Siriji, a drukčije neće biti niti u Ukrajini.

LU
Luster
21:27 07.09.2022.

Gadafi je zvjerski maknut od okultne oligarhije zapada, jer su mu bili dužni 400 milijardi dolara, a sve po onom ustaljenom, prozirnom mantrom, razvoja demokracije, sloboda i ljudskih prava, istom onom pod kojoj je zapadna oligarhija Washingtona razorila Irak i Afganistan. U akciji Iračka sloboda" ubijeno je milijun civila, hej, milijun. Jeste tada vidjeli nekoga u Eu Tko je plakao krokodilske suze kao danas nad Ukrajinom? Razmišljate geostrateški i vidjet ćete kako se kockice same počinju slagati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?