Stručni skup

Lj. Jurčić: Tita i Tuđmana treba brendirati

Tito
Mladen Mandić
16.05.2010.
u 18:12

Za prodaju Partijske škole i Spomen dom boraca ovih bi se dana trebao raspisati i natječaj, a početna cijena za oba ova objekta je 40 milijuna kuna

Što treba učiniti da nekadašnje najpoznatije selo u bivšoj Jugoslaviji - Kumrovec ponovo oživi i sve svoje „mrtve kapitale“ ponovo stavi u funkciju i kako zaraditi na Titu i njegovu brendiranju, bila je tema jučerašnjeg trosatnog znanstveno-gospodarskog skupa koji je održan u Kumrovcu.

Najpoznatiji izlagač dr. Ljubo Jurčić rekao je kako Tita, ali i prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana treba rebrendirati i stvoriti osnove da u Zagorje, Kumrovec i Veliko Trgovišće dođe što više turista i da Zagorci počinju i ekonomski profitirati od ova dva svoja brenda.

Na skupu je bila i nekolicina potencijalnih investitora koji su zainteresirani za kupnju bivše Partijske škole, Spomen doma boraca i omladine, Titove rezidencije, sportskog centra i još nekih objekata koji su u vlasništvu države. Za prodaju Partijske škole i Spomen dom boraca ovih bi se dana trebao raspisati i natječaj, a početna cijena za oba ova objekta je 40 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 137

OB
-obrisani-
20:54 16.05.2010.

.. C5K91X ....nekako si fula temu..pajdo..!!!

OB
-obrisani-
21:01 16.05.2010.

Blago budalam!

BS
Blue Sky
04:11 23.05.2010.

Ma vražju mater, neki su već ranije brendirali tita pa ih je milicija tak ispaličarila da su prešli na vino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije