NAPOKON OSVJEŽENJE

Ljetu je kraj: stižu pljuskovi, na kopnu temperature ispod 20°C

'30.07.2010. pod zidom, Zagreb - U tmuran i sivi kisni dan boje i uzorci kisobrana unose bar malo boje. Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
Patrik Macek/PIXSELL
30.08.2012.
u 19:56

Svemu će prethoditi grmljavinski pljuskovi koji se očekuju sutra na večer

Nakon dugog toplog ili bolje rečeno vrućeg i sušnog ljeta, mnogi će se razveseliti kišnom i prohladnom prvom rujanskom vikendu. Oblačan i znatno svježiji vikend prije svega pomoći će alergičarima koji ovih dana muku muče s ambrozijom. Pogoršanje vremena s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se već sutra i to najprije na sjevernom Jadranu te u zapadnim i sjeverozapadnim dijelovima unutrašnjosti.

Tijekom noći na subotu lošije vrijeme očekuje se i na istoku te na jugu zemlje.

– Za vikend bit će kišovito. Najviše oborina očekuje se u subotu. Svemu će prethoditi grmljavinski pljuskovi koji se očekuju sutra na večer. Temperature će u nedjelju u unutrašnjosti biti niže od 20 stupnjeva, a samo na najjužnijem dijelu Jadrana zadržat će se otprilike 30 Celzijevih stupnjeva – objašnjava meteorolog Nebojša Subanović s Meteo-infa i upozorava: – U subotu popodne na sjevernom i srednjem Jadranu očekuje se i jaka bura.

U subotu se u Gorskom kotaru mjestimice očekuje i obilna kiša. Vrijeme će se smiriti u ponedjeljak.

Komentara 5

Avatar RexCroatorum925
RexCroatorum925
21:11 30.08.2012.

falim te bože

FR
friški
21:37 30.08.2012.

A šta sad bog ima s tim.Da je boga nebi bilo tolike suše.

AL
Alkana
22:22 30.08.2012.

Friški, pričaš gluposti. Čovjek je Božjom odlukom slobodno biće i sam odlučuje o svojoj sudbini. Ne bi bilo suše da nismo uništitli prirodu, posjekli šume, zagadili atmosferu i svojim takvim ponašanjem ugrozili ljudski opstanak na zemlji. Nije tome kriv Bog nego pohlepni čovjek....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije