Splitski čelnik kao redar na Noći Zagvozda

Ljutiti Kerum srušio dvometraša i izbacio nezvane goste iz Skya

kerum
Miranda Cikotić/24 sata
06.12.2009.
u 13:14

Mladići su se oglušili su se o Kerumove molbe da se smire. Uz pomoć Svaguše i Livaje gradonačelnik ih je izbacio uz svađu, no ne i tučnjavu.

Tek što su se smirile napetosti nakon žestoke svađe u kojoj su prošle subote u Tropic clubu Equador sudjelovali predsjednik Hajduka Joško Svaguša i član Nadzornog odbora kluba Ivica Livaja, a gradonačelnik Željko Kerum naknadno dogovorio primirje s njihovim suparnicima, ovaj petak donio je novi obračun u kojem su opet glavni likovi bili njih trojica.

Divljali uz Jolu
Na vrhu Kerumova prodajnog centra Joker, u restoranu Sky, održavala se Noć Zagvozda. Svaguša je iz okolice tog mjesta pa je bio na proslavi, pridružio mu se Kerum te sveprisutni Ivo Livaja pa su se zabavljali uz lake note popularnog Jole.

No, da sve ne prođe u veselom tonu pobrinulo se društvo od desetak muškaraca koji su nepozvani ušli na zabavu te počeli stvarati nered. Kerum ih je, kao dobar domaćin, zamolio da se smire, no kako ga nisu poslušali, preuzeo je dužnost redara. Leđa su mu čuvali Svaguša i Livaja te su polako, uz glasne povike i svađu, potiskivali nezvane goste prema izlazu.

– Ovo je moje, ja sam ovo krvavo steka’, nećete mi ovde radit nered – vidljivo uzrujan vikao je Kerum.

Šake nisu radile
Navodno mu se najviše suprotstavljao mladić visok oko dva metra. No, nije ga se Kerum uplašio, nego ga je, tvrde naši sugovornici, odgurnuo tako da je ovaj tresnuo na pod!

Sve je ipak ostalo na glasnim povicima i naguravanju, verbalni sukob nije eskalirao u fizički, a Zagvožđani su se nastavili zabavljati nakon što su nezvani gosti otišli iz Skya. 

Ključne riječi

Komentara 69

OB
-obrisani-
14:43 06.12.2009.

emilsali......... + ....

OB
-obrisani-
14:47 06.12.2009.

emilsali moja pretpostavka jest da si jedini \"bednik\" ovdje ti i ovaj što ti šalje puse,ops pluseve.

DU
Deleted user
18:10 06.12.2009.

da sam iz splita sad bi me bilo sram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije