ugašen požar

Lokaliziran požar iznad Kaštel Lukšića prema Kozjaku

požar u grebaštici (1)
Hrvoje Jelavić
09.07.2011.
u 10:07

U gašenju je sudjelovalo 28 vatrogasaca s 8 vozila iz DVD-a Mladost, Kaštela i Gomilica. Pomoć iz zraka pružala su im dva AirTractora.

Požar otvorenog prostora koji je u jutarnjim satima buknuo iznad Kaštel Lukšića prema Kozjaku lokaliziran je u 12.15 sati, priopćili su iz DUZS-a.

Opožareno je oko 0.5 ha borovine, trave i makije na nepristupačnom terenu. U gašenju je sudjelovalo 28 vatrogasaca s 8 vozila iz DVD-a Mladost, Kaštela i Gomilica. Pomoć iz zraka pružala su im dva AirTractora.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:59 09.07.2011.

gori more.....tope se planine.....od ljubavi naše i tvoje blizine....... izgore dalmacija a glavna vest da se gradi isus na marijanu ako postoji gluplji narod od srba.....onda ste to vi hrvati

PA
paper2cuts
12:00 09.07.2011.

? sta ??! za tvoj info svako ljeto bude bar 5,6 (vecih) pozara i nikoga nije briga dok gori makija. (a ne kuce npr.) I to je normalno, stovise cak i korisno za obnavljanje prirode. Pitanje je zapravo zasto tii imas vremena/volje iz Srbije citati o pozarima u Dalmaciji (u kojoj vjerojatno nisi nikad ni bio) i jos komentiras nesto i izvodis infantilne zakljucke...katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije