Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lopovi upali u napuštenu vojarnu u Čačku i iz nje odnijeli oružje

Sutanovac
23.01.2010.
u 13:06

Ministar obrane Dragran Šutanovac će predložiti predsjedniku Borisu Tadiću da zbog ovog slučaja "neke ljude smijeni, a odgovorne kazni", piše "Kurir".

Beogradski tabloid "Kurir",  pozivajući se na vojne izvore, piše kako je u noći na srijedu nepoznata, ali dobro organizirana kriminalna skupina, provalila u napuštenu vojarnu u Čačku i iz skladišta ukrala na desetke puškostrojnica, automatskih pušaka i drugog oružja, a stražar ništa nije primjetio.

"Kurir" piše da je vojarna u Čačku napuštena još 2005. ali je u skladištu ostalo naoružanje "koje je ovih dana trebalo biti izmješteno iz ovog grada".

Pljačkaši su, pojašnjava "Kurir", škarama za metal prerezali bodljikavu žicu ograde i "pajserom" montiračem obili lokot na vratima skladišta. "Grupa koja je upala pokupila je, prema neslužbenim procjenama, desetak puškostrojnica M84, desetak automata M70 i pištolja nepoznatog kalibra", piše "Kurir" i dodaje kako su se u istragu o krađi uključili policija te vojne i civilne sigurnsone službe.

Ministar obrane Dragran Šutanovac će predložiti predsjedniku Tadiću da zbog ovog slučaja "neke ljude smijeni, a odgovorne kazni".

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
14:55 23.01.2010.

Pa sa naoruzanjem se moglo i pola Hrvatske vojske naoruzati!!!LOL

CP
cuperak plavi
16:32 23.01.2010.

@bili-tartuf Pa ako ste nas kao domacini \"ovako lepo\"ugostili i \"pocastili\",red je da se u istom maniru i uzvrati.Nije lepo ali izgleda ne moze drugacije.

DE
delamarina
16:51 23.01.2010.

bili@ tablu oko vrata i vezbaj ;slobodne sobe a sad bis ca !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije