Ministar u Istri

Lorencin: Unatoč teškoćama predsezona je iznimno uspješna

Darko Lorencin
Duško Jaramaz/PIXSELL
23.07.2013.
u 15:43

- No, marketinškim aktivnostima, aktivnostima i privatnog sektora, tour operatora, udruženim oglašavanjem i drugim aktivnostima nosimo se sa ovom turističkom godinom - kazao je Lorencin.

Ministar turizma Darko Lorencin za današnjeg je boravka u Istarskoj županiji ovogodišnju turističku sezonu ocijenio vrlo teškom i izazovnom što je, kazao je, pokazala i predsezona. Mnoge okolnosti ne idu u prilog turizmu, vremenske neprilike na samom početku sezone i nepovoljan raspored praznika čitave turističke godine.

- No, marketinškim aktivnostima, aktivnostima i privatnog sektora, tour operatora, udruženim oglašavanjem i drugim aktivnostima nosimo se sa ovom turističkom godinom i iza nas je iznimno uspješna predsezona koju je obilježilo pet posto više dolazaka i 4,6 posto više noćenja gostiju - kazao je ministar dodajući da se tim tempom nastoji ići naprijed, uz praćenje stanja na tržištu i kontinuirane aktivnosti.

Ministar se u Novigradu sastao s gradonačelnikom Anteom Milosem i direktoricom TZ Novigrad Vesnom Ferenac, a sudjelovao je i u radu izvršnog odbora Kamping udruženja Hrvatske na kojem se govorilo o važnosti kampinga u hrvatskom turizmu, stanju ove sezone i rješenjima specifičnih problema kampinga.

>>Sezona \'visi\': Ceste za more poluprazne, Lorencin u Irskoj

>>Lorencin: Ne bih se htio miješati, cijena tunelarine je racionalna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije