OD DRUGOG UTORKA

Loše vijesti za vozače: Poskupljuju benzin i dizel?

Šibenik: Od danas skuplje gorivo
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
28.09.2024.
u 23:04

Službena potvrda stići će u utorak, nakon održane telefonske sjednice Vlade, a te će cijene vrijediti idućih 14 dana

Od drugog utorka, 8. listopada, vozače bi moglo dočekati skuplje gorivo, javlja Tportal. Naime, neslužbeno se doznaje kako će više poskupjeti dizel, i to za tri centa, dok bi benzin mogao biti skuplji nešto manje, jedan cent po litri goriva. Tako će eurodizel po litri goriva od utorka biti oko 1,36 eura, ostvare li se neslužbene najave. Benzin će unatoč manjem poskupljenju od dizela svejedno biti skuplji - 1,44 eura po litri. 

Cijene goriva zadnjih su tjedana bile u opadanju, nakon još jedne turističke sezone tijekom koje je cijena goriva bila viša. Službena potvrda stići će u ponedjeljak 7. listopada, nakon održane telefonske sjednice Vlade, a te će cijene vrijediti idućih 14 dana. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije