Avion AirAsie

Loše vrijeme ometa izvlačenje tijela putnika

avion
Foto: Reuters/PIXSELL
31.12.2014.
u 07:35

Airbus A320-200 sa 162 putnika nestao je u nedjelju na letu od Surabaye u Indoneziji do Singapura

Loše vrijeme ometa izvlačenje tijela putnika i dijelova aviona AirAsie koji se u nedjelju srušio u Javansko more. Indonezijske vlasti potvrdile su kako su tijela i ostaci aviona pronađeni u moru u blizini Bornea, javlja BBC.

Dosad je izvučeno sedam tijela, a potvrđeno je kako je sonarni radar na dnu mora pronašao trup aviona.

Podsjetimo, Airbus A320-200 sa 162 putnika nestao je u nedjelju na letu od  Surabaye u Indoneziji do Singapura.

U avionu na letu QZ8501 nalazilo se 155 putnika, među kojima 138 odraslih, 16 djece i jedno novorođenče. Uz njih su u avionu bila i dva pilota te pet članova kabinskog osoblja.

Mnogi članovi obitelji putnika onesvijestili su se nakon što je indonezijska televizija jučer prikazala necenzurirane snimke tijela kako plutaju na površini mora.

>> Iz mora izvlače tijela putnika, članovi obitelji padali u nesvijest

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije