IZVANREDNI IZBORI

M. Coner jednoglasno imenovan šefom županijskog HDZ-a

Marijan Coner
Damir Špehar/Pixsell
12.10.2011.
u 22:00

Do izbora je došlo nakon jučerašnje iznenadne ostavke Kreše Jelavića i to uoči samog dolaska Jadranke Kosor na Sabor HDZ-a za II. izbornu jedinicu

Bjelovarski poduzetnik Marijan Coner jednoglasno je večeras iza 20,30 sati imenovan novim čelnim čovjekom županijskog HDZ-a, epilog je izvanredne skupštine za izbor predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

Naime, do potresa unutar redova županijskog odbora HDZ-a došlo je jučer tek dva, tri sata uoči dolaska predsjednice stranke i premijerke Jadranke Kosor na veliki Sabor HDZ-a za II. izbornu jedinicu, kada je dojučerašnji predsjednik županijskog HDZ-a Krešo Jelavić povukao iznenađujući, neočekivani potez podnošenjem ostavke, a koja je prema kuloarima izazvana nakon razmirica sa predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a Bjelovar Antom Topalovićem, oko, navodno, sastavljanja liste za spomenutu izbornu jedinicu.

Premda obojica spomenutih odlučno odbijaju i demantiraju da je između njih bilo nesuglasica, izvanredna izborna skupština ipak je bila zatvorena za novinare. Od pojedinih “skupštinara” doznajemo kako je na kraju sve proteklo u pomirljivim tonovima, a što potkrepljuje pojavljivanje Kreše Jelavića, koji je poput Ante Topalovića među prvima čestitao Marijanu Coneru na novoj dužnosti, poželjevši mu uspješan mandat.

Ključne riječi

Komentara 2

RE
retrovizor
10:23 15.10.2011.

narode progledajte ...zadnji je čas!!!!

LE
leurdovac
13:46 16.10.2011.

Ratni profiteri ponovo jašu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije