BIZARNO

Majka noktaricom izbola drugu zato što je izbacila iz WhatsApp grupe

nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
14.02.2019.
u 15:41

Anastasia Markova (27), blokirala je novu mamu iz grupe jer je bila "agresivna" i stalno se žalila na svoj "loš život"

Majka (27) izbodena je osam puta u glavu pomoću noktarice nakon što je odlučila izbrisati drugu majku iz WhatsApp grupe. Grupa je kreirana za majke djece koja pohađaju vrtić u St Petersburgu, Rusiji, kako bi razgovarale o tekućim događajima. No, Anastasia Markova (27), blokirala je novu mamu iz grupe jer je bila "agresivna" i stalno se žalila na svoj "loš život", prenosi Mirror.

Lyudmila Balkovaya-Kunitskaya (28) navodno je napala Anastasiu, iako tvrdi da je Anastasia zapravo prvo napala nju, te se ona samo branila. Obje su žene prevezene u bolnicu nakon što se online nesuglasica pretvorila u krvavu borbu ispred državnog vrtića. 

-Dala mi je zli pogled, a onda je počela vikati na mene. Zgrabila me za kosu i povukla dolje. Prvo me udarila u čelo uslijed čega sam pala na pod, a onda me udarila oštrim predmetom- kazala je Anastasia. 

-Policija proučava sve okolnosti sukoba- izjavio je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova. -Uskoro će se donijeti odluka o kaznenoj prijavi- dodao je.

>>Pogledajte video: Razbojnik zaskočio baku

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kljusar
Kljusar
20:14 14.02.2019.

svi nisu svi svoji ne samo ona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije