OSVETA

Majka ubijenog palestinskog tinejdžera: Ubojicama uništite kuće

Mohammed Abu Khedair
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.07.2014.
u 07:26

Suha Abu Khedair očekuje pravdu za ubojstvo svog sina

Nekoliko Izraelaca uhićeno je u vezi s ubojstvom palestinskog tinejdžera, izvijestila je izraelska policija, prenosi CNN. Glasnogovornik policije Micky Rosenfeld rekao je da je istraga i dalje u tijeku te da postoje snažne indikacije da je riječ o nacionalističkom incidentu.

Mohammed Abu Khedair (16) živ je zapaljen prošli tjedan, nakon što su u Zapadnoj obali pronađena tijela trojice ubijenih izraelskih tinejdžera, pa se vjeruje da je riječ o ubojstvu iz osvete. Čin su kao takav osudili i izraelski i palestinski dužnosnici. Kako je izraelska vojska uništila kuće dvojice osumnjičenika za ubojstvo trojice Izraelaca, majka ubijenog Palestinca rekla je da očekuje isto i za ubojice svojega sina.

- Ako ih osude, unište im kuće i daju doživotnu kaznu, to bi me moglo malo zadovoljiti - rekla je Suha Abu Khedair.

>> Izrael: Zvijeri će platiti za smrt trojice tinejdžera

Komentara 6

MI
Milivoje
07:52 07.07.2014.

ova majka ne zove se Maria,niti sin jezus,ali suosjecam sa palestinskim narodom, krcanima i muslimanima, dosta boli i patnje, nepravde nad tim narodom se cini

MO
mojski5
07:45 07.07.2014.

hoce, kao sto su cinili u egiptu, eto ih na vlasti a nitko im nije kuce dirnuo, eto ti palestinu,koju zovu okupirana palestina, ali oni ruse samo palestincima kuce, a sta drugo ocekivati,niti jezusu nisu dali prava,odmah su htjeli ubiti

OD
odisej22
08:24 07.07.2014.

Koliko ja znam dosad su ubijali zidove.Tko god je htio,koliko i kad god je htio.A zidovi pokazuju da i medju njima ima onih koji ce postati ekstremni,krvolocni.Drugi su ih tome poducili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije