izjava o muslimanima

Malala osudila govor mržnje Donalda Trumpa

Malala Yousafzai
Foto: Reuters/PIXSELL
16.12.2015.
u 11:17

Američki milijarder privukao je brojne kritike u svijetu kad je predložio da se muslimane spriječi da uđu u SAD, nakon što je 14 osoba poginulo u pucnjavi u kalifornijskom San Bernardinu

Mlada Pakistanka Malala Jusafzai, dobitnica Nobelove nagrade za mir, osudila je nedavne izjave o muslimanima republikanskog kandidata za Bijelu kuću Donalda Trumpa, ocijenivši njegove riječi "diskriminacijskim i punima mržnje".

Američki milijarder privukao je brojne kritike u svijetu kad je predložio da se muslimane spriječi da uđu u SAD, nakon što je 14 osoba poginulo u pucnjavi u kalifornijskom San Bernardinu.

– Zaista je užasno čuti izjave pune mržnje i tako diskriminacijske – kazala je Malala Jusafzai na svečanosti organiziranoj u utorak u Birminghamu gdje stanuje, u počast 134 učenika ubijenih prije godinu dana u napadu na pakistansku školu.

– Bila bi velika nepravda povezivati 1,6 milijardi muslimana sa šačicom terorističkih organizacija – dodao je njezin otac Ziaudin Jusafzai.

>> Anonymousi objavili rat Donaldu Trumpu: Njegove izjave pogoduju ISIL-u

Komentara 22

BO
boovuu
12:28 16.12.2015.

Mlada Pakistanka Malala Jusafzai, dobitnica Nobelove nagrade za mir, osudila je nedavne izjave o muslimanima republikanskog kandidata za Bijelu kuću Donalda Trumpa, ocijenivši njegove riječi "diskriminacijskim i punima mržnje". ------------------------------------------------------------------------------------------- koga briga?zašto nije osudila ekstremne pripadnike svoje vjere koji zagovarajuju ubijanje nevjernika (za njih su nevjernici oni koju nisu muslimani a i neki muslimani tu spadaju).

DM
drazen.muhvic
12:15 16.12.2015.

U Pakistanu sva sila medresa, muslimanskih škola u kojima male muslimane poučavaju vjeri. Njihovo učenje se svodi na jedno: svi ti klinci žele poći u sveti rat protiv nevjernika. Učenje vjere? Ne! Pranje mozgova i punjenje istih čistim zlom...

FO
ForeignLegion1987
11:57 16.12.2015.

to nije govor mrznje,,,,nego istina.....dok ovi umobolnici samozvani isil divlja...kolje siluje i masakrira nemusmanski narod...ostali muslimani...sute i poodrzavaju ih,,,,stoga sva podrska trumpu...i tako treba da urade sve zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije