teška nesreća

Maloljetnik pao s motocikla, udario u Škodu i na mjestu poginuo

motociklist
PU bjelovarsko-bilogorska
02.08.2011.
u 11:08

Zbog brze je vožnje u nepreglednom zavoju izgubio nadzor i pao zajedno s motociklom. Klizao je do suprotnog traka i tijelom udario u nailazeće vozilo.

Brza vožnja oduzela je život 17-godišnjem Karlu N. koji je jučer oko 19.30 sati izgubio nadzor nad svojim motociklom i poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Šandorovca.

Mladić iz Velikog Trojstva, prema izvješću bjelovarske policije, upravljao je motociklom marke Xgjao iz smjera Jasenika u smjeru Šandrovca. Vozio je prebrzo pa je u oštrom i nepreglednom desnom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i zajedno s motociklom pao na kolnik. Nesretni mladić nastavio je klizati kolnikom. Proklizao je na lijevi kolnički trak gdje na njega i motocikl naletjela Škoda Fabija zagrebačkih oznaka koja je dolazila iz suprotnog smjera.

Karlo N. poginuo je na mjestu događaja.

Vozač Škode nije bio pod utjecajem alkohola. U vezi s ovom prometnom nesrećom bit će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. Ovo je peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Komentara 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
16:23 02.08.2011.

Treba kazniti onoga,tko je ovako mladom dečku dao vozaćku dozvolu. Strašno je koliko mladih 16 - 20 god.gine na našim prometnicama,jer nemaju iskustva a i bahatost ćini svoje,strašnooo

CU
cunt
16:49 02.08.2011.

pa te škode stvarno škode državi i narodu, ...

OB
-obrisani-
20:23 02.08.2011.

Ako se ovako nastavi, nece biti druge nego zatvoriti sve ceste za auto/ moto promet! Inace ce nas nestat! Sucut obitelji, rodbini i prijateljima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije