policija traži pomoć

Manijak po Trnju i Vrbiku masturbira pred djecom

pohotnik (1)
Foto: PU zagrebačka
1/9
20.04.2011.
u 10:44

Zagrebačka policija traži pomoć u pronalasku muškarca koji djeci pokazuje spolovilo.

Zagrebačka policija traži pomoć svih građana koji bi mogli imati korisne informacije o muškarcu kojega sumnjiče za zadovoljavanje pohote pred djetetom.

U zadnjih mjesec dana sumnjivac je četiri puta primijećen kako zadovoljava pohotu na Vrbiku i Trnju. Mjesta zločina bili su Zeleni trg, Miramarska i Humboldtova ulica.

Pohotnik ima između 30 i 40 godina, visok je od 170-180 centimetara, srednje je tjelesne građe, tamnosmeđe ili crne kose do ramena, a kad je vadio spolovilo i pokazivao ga djeci bio je odjeven u svijetle traperice i bijelu košulju s plavim prugama. 

 

Komentara 14

HO
hotfishlake
11:49 20.04.2011.

Pohotnik ima između 30 i 40 godina pohotnik je krivi naziv, svi smo mi pohotni, tip je egzibicionist. pohota sama po sebi nije nikakav zlocin, nije zlocin sto je tip pohotan nego sto to izrazava na drustveno neprihvatljiv nacin.

MM
Mladen Miletić
14:42 20.04.2011.

Bez debele nagrade nema izdaje se ili smo svi Mesići ?

LU
lutomirski
06:34 04.05.2011.

treba prvo Sabor ispitati i provjeriti !!!!!???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije