JESTE LI GA VIDJELI?

Mariju (40) već danima nema traga: 'Trebao se u četvrtak u Italiji ukrcati na brod Dalmacija...'

Marijo Zvone-Puhjera
nestali
06.07.2024.
u 13:43

Nije poznato je li se Marijo Zvone-Puhjera uopće ukrcao na brod koji plovi iz Barija u Dubrovnik, stoga se mjesto njegova nestanka smatra talijanska luka.

Već treći dan nema nikakvih informacija o 40-godišnjem Mariju Zvoni-Puhjeru, koji je u četvrtak trebao otputovati iz Italije na brodu Dalmacija i stići na Mljet. Naime, nije poznato je li se uopće ukrcao na brod koji plovi iz Barija u Dubrovnik, stoga se mjesto njegova nestanka smatra talijanska luka.

Njegova obitelj nestanak je prijavila dubrovačkoj policiji, koja sada intenzivno traga za njim, javlja Dalmacija Danas. Prema informacijama koje je obitelj dostavila policiji, Marijo je visok 165 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči.

Ako imate bilo kakve informacije o osobi s fotografije, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192. Također, informacije možete dostaviti putem e-mail adrese nestali@nestali.hr, apeliraju iz policije.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je najmanji, najniži i najgušće naseljeni otok na Jadranu: Najviša nadmorska visina mu ne prelazi 1,25 metara

Marijo Zvone-Puhjera
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije