'KĆER KAŽE DA JE UKUSNO'

Marin Miletić pohvalio se ručkom koji je pripremio, pratitelji nisu baš oduševljeni

Dobro raspoloženi Marin Miletić stigao na sjednicu Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.10.2022.
u 08:16

Mostov zastupnik jučer je za ručak pripremio kiseli kupus s kobasicom i palentom, a fotografiju jela objavio je na Twitteru

Mostov saborski zastupnik Marin Miletić jučer se pohvalio ručkom koji je skuhao. Fotografiju je objavio na Twitteru, a unatoč tome što ima 4,5 tisuće pratitelja, dobio je samo 19 lajkova. 

- Nisam ekspert kao Jadranka Kosor, ali kćer mi kaže da je ukusno - objavio je Miletić na Twitteru uz fotografiju palente s kiselim kupusom i kobasicom

 

Jelom se baš nije proslavio, pogotovo ne prezentacijom, pa se jedan Twitteraš čak označio poznatog britanskog kuhara Gordona Ramsaya da ocijeni ovo jelo. 

Podsjetimo, Marinu Miletiću prošle je godine preminula supruga, a on je utjehu pronašao u zagrljaju glumice Kristine Krepele s kojom je u vezi. Marin i Kristina snimljeni su u svibnju u romantičnoj šetnji Maksimirom, a svoju ljubav potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili  na slavlju povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić. Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:04 24.10.2022.

Bolje je šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

CR
CROLINDA
14:45 24.10.2022.

bolivudski vjeroučitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije