promjena u stranci

Mario Jozanović novi predsjednik vukovarsko-srijemskog HNS-a

HNS vukovarsko srijemska
''
05.12.2013.
u 11:18

Ekonomist iz Cerne i član Tima HNS-a na državnoj razini kazao da u županiji postoji veliki potencijal, te da treba voditi politiku zdravog razuma i ne utapati se u prosječnosti. Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić kao gošća istakla se mora čuti glas HNS-a, kao glas umjerenosti i dobrog predviđanja budućnosti

Sljedeće četiri godine vukovarsko-srijemsku Županijsku organizaciju Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata vodit će Mario Jozanović, diplomirani ekonomist iz Cerne i član Tima HNS-a na državnoj razini.

Za potpredsjednike su izabrani Nenad Bučko iz Vukovara i Božidar Ištaković iz Starih Mikanovaca. Za tajnika je potvrđen Josip Mitrović.
- Organizacijsko jačanje, rad i rezultati tri su temeljne odrednice kroz koje želim da me se prepoznaje. Svatko tko je spreman na takvu suradnju je dobrodošao. Jaka organizacija naša je najbolja promidžba, a toga nam trenutno kronično nedostaje - rekao je Mario Jozanović najavivši stvaranje stabilne županijske organizacije koja će na sljedećim lokalnim izborima moći samostalno iznijeti svoju ideju do birača.

- U Vukovarsko-srijemskoj županiji postoji veliki potencijal. Cilj je osnažiti tim koji će biti u stanju odgovoriti na izazove koji nam predstoje i samostalno se pozicionirati na lokalnoj političkoj pozornici. Provedba politike zdravog razuma, ne utapanje u prosječnosti i dobra suradnja s ostalim strankama bit će, između ostalih, ciljevi novoizabranog vodstva Vukovarsko-srijemske županijske organizacije - dodao je Jozanović.

Gostujući na skupštini, članica Predsjedništva HNS-a i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić istaknula je kako je prostor između dvije polarizacije velika mogućnost  za isticanje posebnosti HNS-a.
- Glas HNS-a mora se čuti kao glas umjerenosti, pameti i dobrog predviđanja budućnosti na svim razinama - rekla je ministrica Andrea Zlatar Violić dodajući kako je uvjerena u dobar početak novoizabranog vodstva, a saborski zastupnik i predsejdnik salvonsko-baranjskog Regionačnog saveza Ivica Mandić drži kako potencijal koji ima ova županijska organizacija "sadržan je u kvaliteti, dosljednosti i pripadnosti stranci od samih početaka, a zajedništvo će biti ključ uspjeha i dobrih rezultata".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije