NAKON IZLASKA IZ DP-a

Mario Radić uskoro predstavlja novu stranku koju osniva

Zagreb:  Mario Radić o izbornom saboru Domovinskog pokreta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
12.09.2024.
u 14:37

Mario Radić sa suradnicima održat će konferenciju za medije uoči sastanka inicijative za osnivanje nove političke stranke

Donedavni član Domovinskog pokreta Mario Radić nakon izlaska iz stranke održat će konferenciju za novinare danas u 16.45 sati uoči sastanka inicijative za osnivanje nove političke stranke. Kako je Radić sam najavio, nakon napuštanja DP-a, osniva novu stranku, a svojim je plakatima 'Crno na bijelo' koje je postavio diljem Hrvatske zaintrigirao javnost. 

Večernjem listu priznao je da on stoji iza tih plakata. – Istina je da ja i još neki ljudi stojimo iza tih plakata koji najavljuju osnivanje nove političke stranke u Hrvatskoj. Ime stranke neće biti “Crno na bijelo”, nego je to slogan kojim želimo reći kako ćemo raditi i djelovati u svom radu. Siguran sam kako će i ime biti isto tako zanimljivo građanima – rekao je prije nekoliko dana Radić.

Tada je najavio da će u Zagrebu biti održan  inicijativni odbor s ljudima koji će stajati iza osnivanja nove političke opcije nakon čega će stranka odmah biti i registrirana.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar barba_arba
barba_arba
20:14 12.09.2024.

dva Hrvata- tri stranke

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:23 12.09.2024.

I ovaj bi se trebao sakriti u mišju rupu od srama, al neće. Daleko penzija, nema uvjete.

ZO
Zorica48
15:21 12.09.2024.

Dosta vise tih stranaka. Bilo.ih je na stotine. I sto sada imamo 2-3 malo vece - 3-4 puno manje a.ostale nece nikada imati vise od.1% recimo Hrebak. I tako Hrvatska.funkcionira puno stranaka.puno braniteljskih udruga puno sindikata puno udruga i saveza umirovljenika. I to na radost Hadezea jer oni nadju medju.njima vrlo lako zetoncice sa kojima pregovaraju. Recimo Savez umirovljenika pregovara za nas 1.200.000 penzica sa Vladom. Pitam se tko je i kada doticne.izabrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije