Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZOLUCIJA ZEMLJA

Marko Tolja podržao akciju: ''Priroda nam toliko pruža, a mi bismo joj trebali vratiti još više''

Zagreb: Marko Tolja zaštitno je lice brenda Fidelio tailor
Marko Lukunic/PIXSELL
11.08.2023.
u 17:00

Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo posaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo posađeno.

Svi se dobro sjećamo da smo kao djeca obožavali provoditi vrijeme vani, u prirodi, igrajući lovice i praveći kolače od blata. Samo sjećanje na te trenutke u nama budi sreću i dan danas, no odrastanjem, naš odnos s prirodom se u počeo smanjivati, a shodno tome, i naša sreća i zadovoljstvo.

Posljedica toga je užurban načina života, ali i sve veća ovisnost o digitalizaciji. Zato nas i ne treba čuditi što ljudsko tijelo danas žudi za prirodom kao nikada do sada. Iako smo svjesni pozitivnog utjecaja prirode na naše fizičko i mentalno zdravlje, opet je nekako zapostavljamo, iako bi život bez nje bio nezamisliv.

''O tebi ovisan'',  glasi naziv pjesme poznatog hrvatskog glazbenika. Upravo te riječi možemo posvetiti našoj prirodi jer priroda bez čovjeka može, ali čovjek o prirodi ovisi.

Pjevač Marko Tolja poznat po svojoj glazbenoj karijeri i iznimnom vokalu, ovaj put pokazao je srce za ekologiju priključivši se akciji Budi i ti dio Rezolucije Zemlja. Njegova posvećenost akciji sadnje stabala odraz je njegove želje da ostavi pozitivan trag na okoliš i buduće generacije.

- Priroda nam toliko pruža, a mi bismo joj trebali vratiti još više. Očuvanje okoliša naša je odgovornost prema budućim generacijama – rekao je Marko Tolja te pozvao sve da se priključe akciji. Kako?

Foto: VL

Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo posaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo posađeno.

Foto: VL

VIDEO Rezolucija Zemlja: Pridruži se

Ključne riječi

Komentara 6

JF
Jure_Francetić
23:20 12.08.2023.

Tko je uopće taj Mirko Toljaga?

ZA
!zagreb!
23:32 12.08.2023.

Što ovog netko gura.

KU
kuramela
12:29 13.08.2023.

Kakva priroda, Stvoritelj nam je dao sve što nam treba, ali mi Ga zaobilazimo u širokom luku u svim medijima. Sva priroda je od Stvoritelja i ona je stvorena za nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije