BITKA ZA PANTOVČAK

Mate Mijić: Predsjednička utrka postaje sve teža za HDZ, tri su razloga za to

22.07.2024.
u 17:00

HDZ će, što god odlučio, prije svega morati anulirati negativan učinak činjenice da je Milanović debelo u pretkampanji i da okuplja sve širu podršku, bez obzira na "specifičnu težinu" stranaka koje mu se pridružuju.

Komentara 23

Avatar Grubi
Grubi
20:46 22.07.2024.

Karamarka Kandidirati , on bi ga pomeo sesnajsti put.

PO
podravina
09:45 23.07.2024.

Milanovica moze pobijediti svaki normalan Hrvat, dovoljno je da se Analizira njegovo Premijerovanje, sva pogodovanja, SVE INVESTICIJE i naravno dugovi koje je ostavio, zatim u sadasnjem mandatu PRH, SVE njegove uvrede, sva njegova ponizavanja neistomisljenika, KRSENJE USTAVA , dovoljno je da ne dobije izbore nego Remetinec!

MO
Moslavina
10:34 23.07.2024.

Ako Hrvati i malo pamte Milanovic nebi trebao imati nikakvu šansu. Bio je proglašen šestim najorim premijerom( vlada) u svijetu. O tome kakav je predsjednik vidimo po tome kamo putuje i s kim komunicira ( Brazil, trilaterala( obveza RH), NATO tamo izoliran, USA posjeta Hrvatima u iseljenjištvu, ostaju mu prijatelji Orban, Dodig,Putin, Vučic i slični

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije