'Moje izgubljeno blago'

Matej Periš danas bi napunio 28 godina: Njegov otac objavio emotivnu poruku

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
28.07.2022.
u 23:55

Periš je uz pjesmu Tedija Spalata naveo i datum Matejevog rođenja te crveno srce.

Nenad Periš, otac tragično preminulog Mateja Periša podijelio je na svom Facebooku pjesmu Tedija Spalata 'Moje izgubljeno blago' te tako obilježio rođendan svog sina koji bi danas imao 28 godina.

Periš je uz pjesmu naveo i datum Matejevog rođenja te crveno srce.

Matej je nestao u Beogradu 30. prosinca prošle godine, a pet mjeseci kasnije njegovo tijelo pronašli su u Dunavu.

Ključne riječi

Komentara 2

DQ
Dq
07:21 29.07.2022.

Ako je ovo upozorenje za mlade kako se može izgubiti život sa lošim "prijateljima" , onda ok. Ali to bi trebalo naglasiti u uvodu.

DU
Deleted user
19:04 31.07.2022.

Bogami jucer mu je falio jedan dan da napuni 28 godina, ovaj vazan podatak zbilja nije lijepo da ste propustili objavit... a sutra bi bio eto 28 godina i jedan dan. Koji vam je milokliz, tko vas placa da mi je znati za ovako beskorisne napise... jedan narkic manje i sad se cako frajerise jer je postao "poznat"... kak si ga je odgjio tako i ima, i zbilja nije problem tisuca koji moraju ova sranja jos uvijek gledat ovdje.....ee moj vecernji... nekada moj ali daavno je to bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije