TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Međimurje zavijeno u crno: U frontalnom sudaru poginuo mladi par i starija žena

Žaklina Malašić i Edi Novak
Foto: Facebook
1/3
30.10.2019.
u 16:27

Kako doznajemo, među poginulima je i mladi par, Žaklina Malašić ('96.) i Edi Novak ('97.), te 77-godišnja žena.

Tri su osobe poginule, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći danas oko 12.30 sati na cesti između Vratišinca i Peklenice u Međimurskoj županiji. Sudarila su se dva osobna automobila čakovečkih registarskih oznaka. Navodno je došlo do izravnog sudara, no u PU međimurskoj to još ne mogu potvrditi. U tijeku je očevid. Na mjesto nesreće dojurili su i vatrogasci koji su pomogli u izvlačenju tijela unesrećenih.

Kako doznajemo, među poginulima je i mladi par Žaklina Malašić i Edi Novak.

PU međimurska nam je potvrdila da  su među poginulima muškarac rođen 1997. godine i žena rođena 1996., oboje s područja Međimurske županije. Policija poziva na oprez u prometu jer su ceste skliske zbog kiše. Sudarili su se BMW karavan i Opel Astra. 

VIDEO Nesreća u Međimurju

Tri osobe prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec, a prema neslužbenim je informacijama u međuvremenu preminula i jedna od njih, 77-godišnjakinja. Ravnatelj ŽB Čakovec Tomislav Novinščak kaže da su u bolnicu dopremljene tri žene, a 77-godišnjakinja je preminula ubrzo po dolasku.

 - Druge dvije su izvan životne opasnosti - kaže ravnatelj.

Komentara 18

DU
Deleted user
16:36 30.10.2019.

Bože sačuvaj,tragedija,Iskrena sućut obiteljima.

CH
che99
18:48 30.10.2019.

tragedija... to je kada klinci jurcaju u brzim kantama sa lošim gumama a cesta mokra i valovita, pa pobiju i nevine ljude

DD
dr dragon
20:49 30.10.2019.

Bmw,mladost,adrenalin koji je zarazan i prenosi se na bližnje poslije nesrece!? Ali samo adrenalinska bol i tuga. Žao mi je nevinih a krivca nesreče nimalo. Zato moje saučešce nevinim žrtvama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije