noćni posjet

Medo joj došao na kućni prag pa ga susjedi otjerali petardom

\'Brown bear sitting on the rock focus on the eye.\'
Arhiva VL
02.11.2012.
u 20:03

Mariji Pavlić (87) iz Hripca u Gorskom kotaru na vrata je došao medvjed u potrazi za hranom. Od šoka je zaboravila telefonski broj susjeda da ih pozove u pomoć

Petardom su morali otjerati medvjeda koji je došao u dvorište 87-godišnje Marije Pavlić u selu Hripcu u Gorskom kotaru. Naime, starica je čula kako nešto grebe po vratima, a kada je otišla vidjeti što je to, na verandi je kroz staklena vrata vidjela šape, pišu 24 sata.

– Požurila sam u kuhinju nazvati susjede, a medo je naslonio njušku na moj prozor – ispričala je Marija koja je od straha zaboravila telefonski broj susjeda, no onda se sabrala i ipak ih uspjela dozvati u pomoć.

Susjedi su lupali i galamili kako bi otjerali medvjeda, no tek kada su bacili petardu na ulicu, medo je pobjegao.

Marija je ispričala kako medo već dva mjeseca dolazi u selu jer ga je majka napustila pa je u potrazi za hranom.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 10

JA
jajan
20:18 02.11.2012.

Jadni mali medo, ljudi, škrti, ne daju mu ništa...niti pileta, nit slanine, vola pečenog il barem orasa..... meda...

KA
Kakma
20:44 02.11.2012.

Sta on jadnik jede sve mu je covjek ukrao.

RE
real
20:14 02.11.2012.

e je kapitalac, ovaj na fotki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije