Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaželio se slatkog

Medvjed mu ispreturao košnice i pojeo med vrijedan 400 kuna

'medo08_nnn_ned_101109'
Ilustracija
24.08.2012.
u 09:14

Policija je izašla na mjesto događaja, no do dolaska policije medo se udaljio

ZADAR - Zadranin Ivica D. (63) policiji je prijavio da su mu u četvrtak oko 13 sati prevrnute četiri košnice na imanju u Gubavčevu polju pokraj Gračaca. Policija je stigla tek utvrditi tko je kriv.

–Utvrđeno je da je medvjed ispreturao košnice i pojeo iz njih meda u vrijednosti od oko 400 kuna. Do dolaska policije medo se udaljio – rekao nam je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan. No vlasnik košnica tvrdi da nije riječ o medvjedu.

– Meni se to događa već četiri do pet godina i to ne radi medvjed. Ja pčelarim otkad znam od sebe i imam pčele već tridesetak godina. Mislim da me netko želi pomaknuti odavde jer je to jako povoljna lokacija za pčelarstvo. Suša je posljednjih nekoliko godina napravila katastrofu u pčelarstvu i treba opstati pa mene žele istisnuti. Pčelari su kao i pčele. Oni naime lete za svakim cvijetom pa ja nekom smetam – rekao nam je Ivica D.

Ključne riječi

Komentara 10

KA
kaktuscar
10:04 24.08.2012.

i medo bi meda :)

Avatar Ledeni
Ledeni
09:55 24.08.2012.

Medo lopove! U Remetinec s njim.

Avatar Torento
Torento
22:58 24.08.2012.

Ništa. Ima krzno pa neka plati s njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije