SLAVAN OSKAROVAC

Poznati glumac izvrijeđao Kamalu Harris: 'Ima IQ kao stup za ogradu'

Democratic presidential nominee U.S. Vice President Kamala Harris works aboard Air Force Two
Foto: Erin Schaff/The New York Times/R
1/4
26.10.2024.
u 21:20

Uz to što je usporedio Harris s drvenim stupom, Gibson je podržao Trumpa. "Mislim da nitko neće biti iznenađen kako ja budem glasao".

Oscarom ovjenčani glumac Mel Gibson ocijenio je da je američka potpredsjednica Kamala Harris jako glupa i rekao da će na predsjedničkim izborima 5. studenoga podržati bivšeg republikanskog predsjednika Donalda Trumpa, prenio je Washington Post.

U videu objavljenom u četvrtak na portalu TMZ, glumac je kratko razgovarao sa snimateljem u zračnoj luci i tom prilikom kritizirao njezinu inteligenciju. "Znam kako bi bilo da je izaberemo", rekao je. "I to ne dobro. Bijedna postignuća. Nikakve politike. Ima IQ kao stup za ogradu."

Uz to što je usporedio Harris s drvenim stupom, Gibson je podržao Trumpa. "Mislim da nitko neće biti iznenađen kako ja budem glasao", rekao je snimatelju, koji je odgovorio: "Pretpostavljam za Trumpa. Jesam li u krivu?" "Mislim da ste prilično dobro pretpostavili", rekao je.

VEZANI ČLANCI:

>>> VIDEO Trump i Harris raspravljali o ekonomiji i pobačaju u žestokoj predsjedničkoj debati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R2D2
R2D2
23:22 26.10.2024.

Sve što je rekao o kamili je točno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije