Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav peh

Mercedesom pokušao izaći s parkirališta, ali je napravio kobnu grešku. Sada ga to košta 60.000 eura

parkiralište garaža
Pixabay/Ilustracija
17.06.2022.
u 06:46

Vlasnik vozila se u trenutku nesreće nalazio u kamp kućici. Udar ga je odbacio kroz kamper, ali nije ozlijeđen

Pogreška vozača Mercedesa u Njemačkoj koštala ga je 60.000 eura. Vozač Mercedesa limuzine u njemačkom gradu Bremerhaven-Speckenbüttelu pokušao je svojim automobilom izaći s parkirališta. Tada dolazi do fatalne pogreške: vozač umjesto u rikverc ubacuje u prvu brzinu. Snažni Mercedes se velikom snagom zabio u stražnji dio parkirane kamp kućice, piše Fenix Magazin.

Limuzina je ostala zarobljena ispod kampera i teško je oštećena. Materijalna šteta na Mercedesu procijenjena je na oko 20.000 eura. Auto je s parkinga morala odvući vučna služba. Vozač Mercedesa nije ozlijeđen.

Vlasnik vozila se u trenutku nesreće nalazio u kamp kućici. Udar ga je odbacio kroz kamper, ali nije ozlijeđen. Kamp kućica, stara tek nekoliko mjeseci, više nije za vožnju. Štetu na kamperu policija je procijenila na oko 40.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Marvin
10:52 17.06.2022.

Herceg56, ova pricica izgleda mi malo lovacka .

HE
Herceg56
07:21 17.06.2022.

Srića nije ništa ljudima,a šteta se nadoknadi kroz osiguranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije