Michael Jackson okuplja zvijezde za pomoć žrtvama Katrine

13.09.2005.
u 11:03

LOS ANGELES - Kralj popa Michael Jackson angažirao je superzvijezdu Mariah Carey, rappere Snoop Dogga i Jay Z-a, "kuma soula" Jamesa Browna te niz drugih izvođača da nastupe na dobrotvornom koncertu za žrtve uragana Katrina, izjavila je u ponedjeljak Jacksonova glasnogovornica.

Zvijezdama će se priključiti i retro-rocker Lenny Kravitz, rapperi Wyclef Jean, Laryn Hill i Missy Elliott te brojni drugi slavni glazbenici, objavila je glasnogovornica Raymone Bain.

Dodala je da Michael Jackson i dalje pokušava doći do umjetnika koji bi s njim željeli raditi na ovom projektu, u nadi da će pomoći nastradalima u posljednjoj velikoj prirodnoj katastrofi na američkom tlu.

Jackson, koji je u akciji za pomoć Africi sredinom osamdesetih godina pod nazivom "We Are the World" prikupio više od 60 milijuna dolara, prošlog je tjedna izjavio da su ga prizori posljedica uragana Katrina ponukali da za žrtve napiše pjesmu.

Njegova glasnogovornica je rekla da će se 47-godišnji pjevač, koji je nakon posljednjih optužbi za seksualno napastvovanje otputovao u Bahrain, vratiti u Ameriku kako bi snimio pjesmu najvjerojatnije naslovljenu "From the Bottom of My Heart".

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije