Milan Bandić

Neće biti novih parlamentarnih izbora

Milan Bandić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
22.12.2015.
u 15:28

U pauzi sjednice zagrebačke Gradske skupštine novinari su Bandića pitali kako komentira to što je čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov prekinuo pregovore s koalicijom Hrvatske raste i slijede li nam novi izbori

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, u utorak je poručio da u Hrvatskoj neće biti novih parlamentarnih izbora jer su on i njegovih dvoje izabranih saborskih zastupnika "uvijek rješenje".

U pauzi sjednice zagrebačke Gradske skupštine novinari su Bandića pitali kako komentira to što je čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov prekinuo pregovore s koalicijom Hrvatske raste i slijede li nam novi izbori.

– Neće biti novih izbora, toliko mogu samo reći. Hladne glave – neće biti novih izbora – rekao je Bandić.

Upitan kako će on reagirati u takvoj situaciji, Bandić je istaknuo da je on uvijek rješenje. – Ja sam uvijek rješenje i moji zastupnici će biti uvijek rješenje. Mi smo za graditi, i mislim da će se to brzo okončati – poručio je Bandić.

>> Bandić: Bio bih timaritelj lavova, a možda i šef Dumovca

Ključne riječi

Komentara 35

BA
barbaizamerike
15:57 22.12.2015.

U vezi novih izbora sve zavisu od dijagnoze psihijatra Petrova

KA
kajinx
17:13 22.12.2015.

Milan, u ruci svijeća na reveru titova značka, Bandić molim izjasni se da li si za svijeću ili za značku.

Avatar ciril
ciril
15:53 22.12.2015.

Što je babi milo, to joj se i snilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije